GM a lansat un videoclip extraordinar al unui Hummer electric în condiții off-road

13.05.2021, 11:37

GM a relansat marca Hummer ca camionetă electrică off-road. Compania pune un accent deosebit pe calitățile off-road. O caracteristică separată a mașinii este modul crab. 

"Modul de teren accesibil, care face parte din controlul modului de conducere GMC HUMMER EV, va oferi două calibrări de frână, cu posibilitatea de frânare blândă pentru conducerea cu două picioare și control de conducere special conceput cu o singură pedală atunci când conduceți off-road la viteză mică. Tehnologia One-Pedal Driving dezvoltată pentru prima dată de General Motors pentru alte vehicule electrice, permite șoferului să accelereze și să încetinească folosind doar pedala de accelerație. În modul landșaft același control de conducere cu o singură pedală este adaptat cu calibrări unice pentru conducere off-road cu limită de viteză, ajutând șoferul să depășească terenuri abrupte, să lunece pe pietre și alte locuri dificile fără necesitatea comutării între pedala de accelerație și pedala de frână”

Una dintre cele mai impresionante caracteristici pentru conducerea off-road este modul de extracție, care permite mărirea gardei la sol cu 14 cm. Urmăriți cum echipa GMC HUMMER EV testează primul SUV electric din lume pe traseele provocatoare din Utah.

Precedentul articol Urmatorul articol