Elon Musk: Tesla va construi un oraş

02.04.2021, 10:59

Elon Musk a decis să construiască orașe întregi cu tehnologii ecologice. Orașele Tesla vor avea mai multe caracteristici unice. În primul rând, în ceea ce privește clădirile, toate vor avea panouri solare pe acoperișuri. În unele cazuri, va fi folosită energiile geotermală, hidroelectrică și a curcubeului. De asemenea vor fi instalate câteva baterii (Tesla Powerpacks și Powerwalls) pentru satisfacerea permanentă a nevoilor casnice.

Locuitorii orașului care decid să conducă o mașină vor trebui să conducă doar mașini electrice - acest lucru este prevăzut în normele de reședință. Poluarea nu este permisă. Cu toate acestea, dacă se dorește, rezidenții pot alege modele de la alți producători. Unele rute vor include, de asemenea, microbuze electrice fără șofer (unul dintre produsele planificate ale Tesla), tramvaie și metrou. 

Cei de la Tesla, probabil, nu vor duce lipsă de entuziaști dispuși să se alăture acestui proiect cât mai curând posibil #TeslaCities, dar o intrigă specială provoacă o serie de stimulente suplimentare din partea companiei. Primii participanți la proiect vor primi prioritate atunci când vor cumpăra Tesla Cybertruck și viitorului model absolut nou Tesla. De asemenea vor participa la o loterie/extragere, cu posibilitatea de a câștiga Tesla Powerwall 3 sau Solar Roof de următoarea generație.
 

Precedentul articol Urmatorul articol