CyberLandr - camping pentru Tesla Cybertruck

08.04.2021, 11:07

Bucătărie, living, birou, baie și dormitor - totul într-un singur pachet care poate fi plasat în portbagajul Cybertruck. Pentru comoditate, există o scară pliabilă, care duce la ușa glisantă (se ridică în sus). Există, de asemenea, un acoperiș retractabil care oferă umbră, pe acoperiș este montat un panou solar de 500 W.

În interior, Cyberlandr seamănă cu o casă mică, cu multe ferestre. Compartimentul principal poate fi folosit ca bucătărie, birou, living și dormitor. Bucătăria are o chiuvetă mare, sertare de deschidere și închidere automată, podea încălzită, robinet fără fir cu comandă vocală, plită cu inducție, frigider și blat de porțelan de 1,5 metri pătrați. 

Compartimentul principal conține, de asemenea, două scaune seperate cu mese rotative pentru munca de birou, pentru mese sau divertisment. Există, de asemenea, un televizor de 32 inch montat pe perete. Conexiunea la internet se face prin antena satelit StarLink anexată, care oferă acces la internet de mare viteză practic oriunde pe harta lumii.

Două scaune pot fi transformate într-un pat «queen-size» pentru dormit. Iluminatul și microclimatul sunt controlate vocal și / sau prin aplicație de pe telefon. În plus, există un sistem de alarmă cu supraveghere la 360 de grade și detectoare de mișcare pentru securitate nocturnă. 

Baia este situată în spatele compartimentului principal. Este echipat cu un duș recirculant cu filtru în patru trepte. Rezervorul de apă este plasat în spațiul de sub pat și are o capacitate de 150 de litri atunci când este utilizat cu sistemul de recirculare a apei. Deoarece nu există rezervor de apă uzată, toaleta prezintă un dispozitiv de spălare uscată cu un recipient cu auto-curățare. 

CyberLandr va costa aproximativ 49.995 dolari.


 

Precedentul articol Urmatorul articol