Tesla Model M -  concept de motocicletă electrică de la un designer entuziast

12.05.2021, 10:12

Designerul James Gawley a dezvoltat un concept cu adevărat impresionant de motocicletă electrică Tesla, pe care privindu-l dorești ca Elon Musk să-și retragă cuvintele.

În 2018, un acționar Tesla l-a întrebat pe Elon Musk dacă producătorul auto se va ocupa vreodată de motociclete electrice, iar el a răspuns:

„Am mers de fapt pe motociclete când eram copil. Am mers cu motociclete prin noroi vreo 8 ani sau cam așa ceva. Apoi am avut o motocicletă de stradă până la 17 ani, când am fost aproape lovit de un camion, așa că nu vom face motociclete”.

James Gowley a venit cu un concept de motocicletă electrică foarte interesant numit Tesla Model M.

El a încercat să-și folosească abilitățile de design pentru a vedea cum ar arăta o motocicletă proiectată Tesla, iar rezultatul a impresionat:

Este un design cool, dar după cum știți, Tesla se remarcă și prin interfața sa de utilizator, iar Gowley a venit cu un concept interesant bazat pe interfața auto Tesla.

„Modelul  - este o motocicletă clasa premium. Bijuteria și caracteristica principală a acestei mașini este ecranul tactil al display-ului superior, care este curbat în sus spre șofer și include regim de zi și de noapte pentru o vizibilitate mai bună fără a distrage atenția. Datorită acestuia, veți putea găsi întotdeauna cu ușurință o varietate de conținut și vă puteți conecta la rețeaua mobilă, astfel încât să vă puteți găsi cu ușurință o destinație, melodia preferată sau un restaurant nou”.

Dacă Tesla și-ar folosi designul și capacitățile tehnice pentru a crea o motocicletă electrică, s-ar putea primi foarte cool, iar exercițiul de proiectare al lui Gowley ne oferă o idee a potențialului său.

Precedentul articol Urmatorul articol