Tesla Model 3  - cel mai bine vândut sedan premium din lume în I trimestru al anului 2021

27.04.2021, 09:43

În raportul său trimestrial Tesla a menționat că Model 3 a fost cel mai bine vândut sedan premium din lume în primul trimestru al anului 2021.

„După doar trei ani și jumătate de la începutul producerii și chiar fără o fabrică europeană Model 3 a devenit cel mai bine vândut sedan premium din lume, depășind cunoscuții lideri din trecut ai industriei precum BMW Seria 3 și 5 și Mercedes E-Class. Acest lucru demonstrează în mod clar că automobilele electrice pot învinge motoarele cu combustie internă astăzi, nu în viitorul îndepărtat. ”

 

Tesla Model Y - următoarea senzație

Modelul Tesla Y a fost considerat de la început ca o mașină care s-ar vinde mai bine decât toate celelalte modele Tesla puse împreună.

Tesla a scris recent în raportul său că se așteaptă ca Modelul Y să fie nu numai #1 cea mai bine vândută mașină din clasa sa, ci și cea mai bine vândută mașină din lume! E o declarație serioasă. Model Y este fabricat în prezent în California și Shanghai, iar până la finele acestui an va fi produs și în două noi fabrici din Germania și Texas.

Model Y se află astăzi în segmentul foarte popular al crossover-elor. Vedem deja că modelul depășește Model 3 în SUA. Două rapoarte independente de vânzări arată că Model Y este poziționat mai sus ca Model 3 în SUA și în California în mod special (cea mai mare piață individuală din SUA).

Precedentul articol Urmatorul articol