Tesla a vândut deja toate automobilele pe care le va putea produce până în iulie 2021

07.05.2021, 09:38

Tesla a vândut deja automobilele pentru al doilea trimestru al anului 2021. Compania și-a informat angajații că capacitatea de producere pentru al doilea trimestru s-a epuizat deja, deși mai sunt încă două luni. Iată și totul despre mitul privind lipsa cererii.

Rapoartele indică faptul că nu numai Model 3 și Model Y se bucură de succes. Toate volumele noilor versiuni ale Model S și Model X sunt de asemenea epuizate.

Raportul recent al Tesla privind câștigurile din primul trimestru al anului 2021 este un preludiu al acestei știri. Elon Musk, director general Tesla și Technoking a remarcat că cererea consumatorilor de automobile Tesla este încă mare.

„Am asistat la o schimbare reală a percepției consumatorilor asupra automobilelor electrice, iar cererea noastră este cea mai bună pe care am văzut-o vreodată”, a declarat Musk. „Suntem obișnuiți cu scăderea cererii în primul trimestru, dar anul acesta am înregistrat o creștere a cererii în primul trimestru care a depășit declinul sezonier obișnuit”.

Precedentul articol Urmatorul articol