Tenismenul profesionist Rafael Nadal va promova automobilele electrice

28.10.2021, 11:41

Rafael Nadal a primit gratuit un Kia EV6 nou-nouț, care i-a fost înmânat de către producătorul auto sud-coreean, ca parte a unui contract de sponsorizare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ceremonii de înmânare la Academia Rafa Nadal. Rafa va lucra pentru promovarea automobilelor electrice și va inspira oamenii să le cumpere.

De-a lungul carierei sale Nadal a câștigat premii în valoare de 64 milioane dolari. De fapt, putea cumpăra orice mașină de pe planetă, însă ca mașină de zi cu zi a ales crossoverul electric personalizat - Kia EV6 GT-Line. Kia a oferit mașina în baza unui acord potrivit căruia se angajează să "extindă utilizarea automobilelor electrice în viața personală și profesională" și "să-i încurajeze pe alții să cumpere automobile electrice".

Kia a început să-l sponsorizeze pe Nadal în 2004 și nu este un secret faptul că tenismenii mult timp au apărat marca. Ultimul program de sponsorizare a început în vara anului 2020 și va dura cinci ani. Profesionistul tenisului va folosi activ crossoverul EV6 în țara sa natală și va primi, de asemenea, automobile electrice similare pentru a fi utilizate la turneele importante de tenis din alte țări.

Nadal și-a exprimat interesul de a schimba toate automobilele utilizate la Academia Rafa Nadal cu automobile electrice.

Precedentul articol Urmatorul articol