Porsche actualizează Taycan în 2022, dar nu este un restyle

25.08.2021, 14:15

Mai multă tehnologie, capacități îmbunătățite de actualizare over-the-air și mai multe opțiuni de culoare.

Taycan s-a dovedit a fi un succes pentru Porsche: vânzările în Statele Unite în primul trimestru al anului 2021 a depășit aceeași perioadă din 2020 (5,367 mașini versus 4,414 mașini). Acum, producătorul îl face (și break-ul Taycan Cross Turismo) și mai atractiv din 2022, adăugând tehnologie, îmbunătățind conectivitatea și permițând clienților să aleagă culori de caroserie mult mai îndrăznețe decât o puteau înainte.

Porsche nu a făcut nicio modificare a caroseriei mașinii - aceasta nu este o restyling, dar suntem siguri că veți putea observa Taycan 2022 dacă va fi este vopsit în Rubystar, ca mașina din fotografie. Încă o culoare nouă care este acum disponibil pentru Taycan este Acid Green, dar nu a fost încă demonstrată în nici o fotografie - aceste două culori sunt parte a opțiunii Paint to Sample, care adaugă 65 de culori suplimentare la 17 deja disponibile în paleta standard.

În 2022 Taycan poate acum fi echipat cu un sistem opțional de asistență la parcare Remote Park Assist: permite utilizatorului să controleze mișcarea mașinii printr-o aplicație pentru smartphone și să o parcheze de la distanță fără a ocupa scaunul șoferului. Porsche a dezvoltat o aplicație în care țineți apăsat butonul (la fel ca la Tesla Enhanced Summon), astfel încât mașina de sine stătător să efectueze manevra de parcare.

Android Auto este acum wireless și este integrat direct în sistemul de infotainment Porsche Communications Management. De asemenea, acum se integrează cu ușurință la Apple Music și Apple Podcasts, iar funcția de asistent vocal a fost îmbunătățită pentru a înțelege mai bine instrucțiunile în limbajul de zi cu zi.

Precedentul articol Urmatorul articol