O copie a mașinii electrice Ford Model T se vinde pe Alibaba cu 6.300 $

30.08.2021, 14:37

O mașină electrică surprinzător de ciudată a apărut la vânzare săptămâna aceasta pe Alibaba. Henry Ford s-ar fi întors în mormânt văzând acest uimitor Model T imitat, cu motor electric. Atingând  o viteză maximă de 30 km/h, este de aproximativ două ori mai lent decât originalul. Este echipat cu un motor electric modest de 5 kW pe punte spate. Bateria de 7,2 kWh permite o autonomie până la 100 km cu o singură încărcare. În același timp, celulele sunt plumb-acid, nu litiu-ion, ceea ce reprezintă un semn de respect pentru fosta epocă de automobile, deoarece originalul model T a debutat cu mai mult de un secol în urmă.

Dacă această mașină electrică nu vă provoacă cu puterea, viteza sau autonomia, acest lucru este compensat prin clasă. Acordați atenție finisajului placat cu aur și eleganta parte superioară. Priviți aceste faruri mari vechi ca în trecut, când sticla proteja adevărata flacără de ulei. Are chiar și un parbriz pliabil de școală veche și o anvelopă de rezervă. Un panou de control frumos din lemn și un volan gigant cu servodirecție. Acest lucru de fapt arată destul de cool.

Desigur, această mașină electrică este concepută pentru evenimente și divertisment, de exemplu, pentru parcuri de distracții sau pentru sărbătorirea zilelor de naștere sau a nunților. Deși... Imaginați-vă cum ați arăta dacă ați ajunge la o cafenea pe ea.

Precedentul articol Urmatorul articol