NIO prezintă sedanul ET7 cu porturi europene de încărcare

14.09.2021, 08:33

NIO a prezentat sedanul ET7 în Germania. Producătorul auto chinez continuă să producă SUV-ul electric ES8 în Norvegia, iar acum cunoaștem despre planurile de extindere în continuare a gamei de modele în Europa anul viitor, începând cu Germania.

NIO este un producător auto chinez fondat în 2014. S-a impus rapid ca o marcă de top de SUV-uri electrice: ES8, ES6 și EC6. Recent NIO a prezentat primul său sedan, ET7. ETS7 va fi primul model de mașină electrică NIO care va fi vândut în Germania. Producătorul auto și-a împărtășit planurile de a exporta ET7 în Norvegia în 2022.

NIO a confirmat că în prezența unei cereri semnificative pentru ET7 în întreaga Europă, este deschisă posibilitatea de a crea facilități de producție locale și se va lua în considerare chiar și cooperarea cu producătorii locali pentru o producție comună. Fondatorul și directorul general al NIO William Lee a făcut o declarație în Germania: Intrarea în Germania este scopul pentru care depunem multă silință. Interesul este unul foarte mare, sunt multe solicitări din partea unor potențiali utilizatori.

ET7 este disponibil în prezent prin precomandă în China și se așteaptă să apară în vânzare în primul trimestru al anului 2022. Imediat după aceasta vânzările trebuie să urmeze în Germania. Versiunea de 70 kWh va costa aproximativ 59.000 de euro.

Precedentul articol Urmatorul articol