Mercedes-Benz a prezentat conceptul minivanului electric EQT

11.05.2021, 11:35

Mercedes-Benz a prezentat astăzi conceptul minivanului electric EQT cu un design interesant, dar cu termene de producție neclare.

Markus Breitschwerdt, șeful Mercedes-Benz Vans:

„Ne extindem portofoliul pe segmentul autoutilitarelor mici T-Class. Va fi pe placul familiilor și clienților privați, indiferent de vârstă, cărora le place să se relaxeze și au nevoie de mult spațiu și variabilitate maximă, fără a renunța la confort și stil. T-Class le oferă posibilitatea de a experimenta lumea Mercedes-Benz”.

Iată câteva detalii despre dimensiunile și configurația internă a EQT:

„Lungime / lățime / înălțime: 4945 cm/1863 cm/1826 cm. Minivanul are uși glisante pe ambele părți, astfel încât ambele scaune individuale din al treilea rând sunt accesibile cu ușurință. În al doilea rând de scaune pot fi instalate trei scaune pentru copii unul lângă celălalt. Acoperișul panoramic, pe care un peisaj înstelat este aplicat de un laser, umple interiorul cu lumină. Designul elegant care se îngustează din față în spate face mașina vizual mai lungă. Dacă este nevoie de mai mult spațiu scaunele din al treilea rând pot pliate sau îndepărtate complet, lăsând spațiu suficient pentru un cărucior pentru bebeluși, o cutie de transport pentru câini și alte echipamente de agrement. ”

Producătorul auto german nu a publicat specificațiile de transmisie pentru automobil, dar, din nou, acesta este doar un concept.

Precedentul articol Urmatorul articol