Hyundai a prezentat noul Kona Electric 2022

18.02.2021, 10:55

Noul Kona Electric 2022 s-a debarasat de vechile aluzii de motor sub capotă. În schimb, noul model are un aspect frontal mai curat și mai puțin încărcat, asemănător cu designul caracteristic Tesla Model 3 și Model Y. Simplificarea nu se limitează la grila superioară. Colțurile mașinii arată mai curate, deși farurile și luminile de rulare rămân separate într-o structură pe două niveluri. Noul design al jantelor din aliaj îmbunătățește aerodinamica.

Gama Kona actualizată este în general cu 4 cm mai lungă. În interior Kona Electric, își păstrează texturile, cadranele și butoanele cu acoperire argintie, dar consola inferioară primește încărcător wireless și un nou design. Reproiectarea îmbunătățită a grupului de instrumente și sistemul de infotainment actualizat finisează modificările.

Cu toate acestea principalele caracteristici ale performanței nu s-au schimbat. Kona Electric dezvoltă 201 CP. Accelerare până la 100 km/h în 7,6 s. Bateria și autonomia au rămas neschimbate. Bateria de 64 kWh poate fi reîncărcată de la 10% la 80% în 47 de minute, cu o viteză maximă de încărcare de 70 kW.

Hyundai declară că, Kona Electric va apărea în această primăvară. Acest lucru va fi un avantaj înainte sosirii SUV-ului electric Ioniq 5, lansarea căruia va avea loc pe 23 februarie și va apărea mai târziu  anul curent.

Precedentul articol Urmatorul articol