Honda HR-V în varianta complet electrică intră pe piața chineză

15.10.2021, 10:26

Acesta va apărea în vânzare în primăvara anului 2022 sub numele de Honda e:NS1 și e:NP1 produs de Dongfeng Honda și, respectiv, GAC Honda.

În esență, este aceeași mașină, dar vor fi produse la uzine diferite de două întreprinderi mixte locale: Dongfeng Honda si GAC Honda. Aceste crossovere electrice subcompacte sunt evident legate de modelul cu motor cu ardere internă vândute în alte părți ale lumii ca HR-V sau Vezel.

Comparativ cu Honda HR-V e:HEV Hybrid, automobilele electrice NS1 și NP1 arata puțin diferit datorită grilei închise a radiatorului care găzduiește portul de încărcare din spatele logoului Honda și a unui spoiler suplimentar sub lunetă.

Toate celelalte elemente ale exteriorului sunt aproape identice. În ceea ce privește interiorul, acesta arată mai modern decât cel al HR-V, datorită adăugării unui ecran HD central de 15,2 inchi și a unui cluster digital LCD de 10,25 inchi.

Honda e: NS1 este echipat cu un motor electric frontal cu o capacitate de 150 kW (201 CP), ceea ce este suficient pentru a atinge o viteza maximă de 150 km/h. Motorul este alimentat de o baterie cu o capacitate de 68,8 kWh, oferind o autonomie (NEDC) de peste 500 de kilometri.

Nu este clar dacă Honda va oferi HR-V în varianta integral electrică în afara Chinei.

Precedentul articol Urmatorul articol