Furgon electric: conceptul Nissan e-NV200 Winter Camper

22.01.2021, 15:49

Conceptul Nissan e-NV200 Winter Camper, demonstrează cum un  furgon electric poate fi transformat într-o locuință departe de casă. Furgonul modificat este echipat cu o baterie de 220V pentru alimentarea accesoriilor de bord, care poate fi încărcat cu ajutorul unui panou solar montat pe acoperișul acestuia. În interior există un frigider, pat pliant, termopane. Conceptul de asemenea dispune de o versiune redusă a unei bucătăriei de câmp, pe care Rivian a confirmat-o deja ca opțiune pentru pick-up-ul electric R1T.

Pentru a facilita accesul la camping, Nissan a adăugat anvelope off-road, proiectoare și clapete de noroi. Practic, e-NV200 este un furgon NV200 cu o transmisie Nissan Leaf.

Ca răspuns la cererea așteptată, micii și marii producătorii dezvoltă furgoane electrice pentru Statele Unite. Ford Transit de asemenea va primi opțiunea electrică. General Motors lansează, în general, o  întreagă direcție  de parcuri comerciale electrice, completată cu un furgon electric special dotat cu sistem de paleți .

Precedentul articol Urmatorul articol