Conceptul auto Genesis X

31.03.2021, 12:26

Pe parcursul ultimilor trei ani Genesis a demonstrat conceptul de vehicul electric cu baterie. Primul a fost Essentia care a debutat la Salonul Auto din New York în 2018. Apoi la aceeași expoziție în 2019 a fost introdus Mint. În 2021 ar trebui să apară și conceptul Genesis X. Deși perspectivele sunt vagi dar conceptul X are toate șansele de a intra în serie. 

Caracteristicile modelului sunt următoarele: Genesis X - este un coupe universal 2 + 2 cu transmisie electrică de la baterie și încărcare inductivă. 
Linia Genesis s-a extins în cele din urmă și cele trei sedanuri inițiale (G70, G80 și G90) au fost urmate de o pereche de SUV-uri (viitoarele GV70 și GV80) și un SUV alimentat de la baterie (GV60). Aceasta înseamnă că a sosit momentul ca producătorul să își completeze gama cu un coupe sport. Anterior brandul a menționat că Essentia va evolua într-un simbol auto. Genesis X cu stilul său mai rezervat este foarte apropiat de ceea ce Genesis pune astăzi la mașinile sale, pare să se potrivească cel mai bine la îndeplinirea tuturor cerințelor.

Precedentul articol Urmatorul articol