CEO Harley-Davidson: „Electrificarea este o realitate”

22.06.2021, 12:09

În mai puțin de trei săptămâni gama de motociclete electrice Harley-Davidson LiveWire va lansa prima sa motocicletă sub o nouă marcă și cu sprijinul deplin al CEO-ului companiei, orientat spre electricitate.

Compania a anunțat la începutul acestui an că producerea motocicletelor electrice va fi lansată sub propria sa marcă, cunoscută sub numele LiveWire. Potrivit celor de la Harley-Davidson, primul model sub această marcă va fi prezentat pe 8 iulie.

În așteptarea acestei prezentării, CEO-ul Jochen Zeitz nu a lăsat nici o îndoială cu privire la sentimentele sale referitor la creșterea continuă a industriei motocicletelor electrice: „Electrificarea este o realitate. Viitorul va fi a motocicletelor electrice. Dorim să fim un lider în acest domeniu.”

Jochen Zeitz a comentat la summit-ul CNBC Evolve Global Summit, discutând despre progresul continuu al companiei în domeniul automobilelor electrice: „Toate valorile care l-au făcut pe Harley măreț în ceea ce privește aventura, libertatea, înțelegeți libertatea sufletului, așa cum spunem noi, sunt de asemenea valori care în mare parte se traduc ca LiveWire, deși, știți, pentru un client diferit, mai urban.”

Precedentul articol Urmatorul articol