Cea mai zgomotoasă mașină electrică de curse McMurtry Spierling

13.07.2021, 13:41

Arată ca un Batmobile și oferă o idee despre viitorul mașinilor sport.

În fiecare an mașinile electrice sportive din ce în ce mai interesante apar la Goodwood Fesival of Speed, iar McMurtry Spierling în acest an este unul dintre cele mai tari. Aceasta este o mașină mică cu un singur loc cu acționare electrică și ventilatoare masive în spate, care oferă forță de apăsare.

Capacitatea de a controla forța de apăsare aplicată părții din spate cu ajutorul comutatoarelor de pe volan deschide pentru piloți o lume de posibilități cu totul nouă.

Motoarele ventilatoarelor produc 80 de cai putere, iar atunci când sunt pornite la maxim, generează până la 120 de decibeli și sună ca un adevărat motor cu reacție!

Spierling are 1000 de cai putere și tracțiune spate. Aceasta este o mașină foarte mică și îngustă, realizată în întregime din fibră de carbon. Are o baterie reîncărcabilă de 60 kWh care poate funcționa de la 30 la 60 de minute, în funcție de regimul cursei.

După prezentarea lui Spéirling la Goodwood Fesival of Speed, McMurtry se va angaja într-un program pentru a stabili o serie de recorduri mondiale pentru a-și demonstra adevăratul potențial în sportul auto.

Video:

 

Precedentul articol Urmatorul articol