BMW a prezentat o motocicletă electrică rapidă și stilată pentru adolescenți și tineri

02.09.2021, 11:00

În ultimii ani BMW a lansat câteva concepte de motociclete electrice. Ca prestigiu pentru companie, ei au implementat de fapt unele dintre ideile lor demențiale. Acum BMW are un nou concept de motocicletă electrică veritabilă care poate ieși pe străzi. Recent prezentat, BMW CE 02 este proiectat ca o motocicletă electrică urbană, care se află undeva între un scuter și o motocicletă electrică.

Nu este doar o bicicletă electrică lentă cu o viteză de 45 km/h. De fapt, viteza maximă este de 90 km/h. De asemenea, are o autonomie decentă pentru conducerea în oraș - 90 km. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru majoritatea călătoriilor în oraș. Este echipat cu un motor de 11 kW (15 CP).

Conceptul BMW CE 02 poate brusc să se evidențiază de majoritatea celorlalte motociclete electrice, dar se încadrează perfect în schema de proiectarea a celor mai noi motociclete electrice BMW conceptuale. Scuterul electric CE 04 și motocicletele electrice Vision DC Roadster întruchipează în sine același design și culori ultramoderne.

Și ca un alt cadou pentru adolescenți și tineri, CE 02 este echipat cu un suport pentru skateboard. Cred că ideea este că poți puteți parca aproape de locul unde trebuie să ajungeți și apoi să faceți skate pe ultimele  sute de metri. Deoarece vânzările de biciclete și motociclete electrice continuă să crească rapid, datorită mai multor schimbări cauzate de pandemie în ecosistemul de transport, o astfel de motocicletă electrică la moment ar putea radical schimba lucrurile.

Precedentul articol Urmatorul articol