2022 Chevy Bolt EUV a fost prezentat oficial

15.02.2021, 13:47

General Motors a prezentat oficial versiunea mai mare a Chevy Bolt EV duminică, supranumită Bolt EUV, prețul fiind de la 33.995 USD.

Bolt EUV este cu 16 cm mai lung decât Bolt EV cu un ampatament mărit  cu 7 cm. În ciuda așteptărilor fanilor modelului Bolt EUV, la fel ca predecesorul său, nu are tracțiune integrală.

Bolt EUV, este cel mai bine descris ca o versiune alungită a modelului Bolt EV. Parametrii tehnici ai instalației de forță sunt identici. Bateria de 65 kW/h, a fost tranferată și tracțiunea față de 200 de cai putere. Autonomia așteptată a Bolt EUV este de 400 km conform ciclului EPA.

Crossover-ul are un port nou de încărcare AC de 11 kW și un port de încărcare rapidă cu o putere maximă de 55 kW. Întreaga gamă Bolt e dotată cu faruri LED și iluminare ambientală complet LED, iar panoul frontal a devenit mai vertical. În sfârșit au apărut scaune noi, ca răspuns la reclamațiile îndelungate ale utilizatorilor primului Bolt EV.

Există, de asemenea, modificări semnificative ale interfeței. Panoul de instrumente și sistemul de infotainment cu ecran tactil de 10,2 inch au fost reproiectate.

Butoanele de control al climatizării de sub ecranul central au fost modificate (butoanele rotative au fost apropiate de volan), iar suportul pentru pahare este acum în spatele comutatorului. Maneta de transmisie a vitezei a fost înlocuită cu un comutator cu buton și acum există regimul de conducere cu o singură pedală.

Precedentul articol Urmatorul articol